Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Captain Marvel-film

2016. augusztus 26. - csak Porter

1469326559434272_auqu.jpg

Ugyan a Marvel-Filmuniverzumban már szerepelnek női szuperhősök a Fekete Özvegy és a Fullánk személyében, ám önálló filmmel még egyikük sem rendelkezik, így már ideje volt, hogy ezt is meglépje a Disney stúdió. Ám nem ennek a két hősnek készítenek önálló vagy eredetfilmet, hanem egy teljesen új karaktert hoznak be, aki nem más, mint Captain Marvel.

Captain Marvel szerepére nem is találhattak megfelelőbb személyt, mint A szoba című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapó Brie Larsont, akit a San Diego-i Comic-Conon jelentett be a Marvel. A konkurenstől jövőre érkező Wonder Woman mintájára, itt is hölgyek fogják készíteni a filmet. 

captain_marvel_screenshot_20160602221619_1_original.jpg

A forgatókönyvet már javában írja Meg LeFauve (Agymanók, Dínó-tesó) és Nicole Perlman (A Galaxis őrzői) és most épp a megfelelő rendező kiválasztása folyik. Három esélyese van a direktori szék elfoglalásának: Niki Caro (A bálnalovas, Kőkemény Minnesota, Terepfutás), Lesli Linka Glatter (Híradósok-sorozat, A hátrahagyottak-sorozat, Homeland: A belső ellenség-sorozat) vagy Lorene Scafaria (Míg a világvége el nem választ, The Meddler). 

A Captain Marvel 2019. márciusában fog érkezni a mozikba, addig feltehetőleg valamelyik Bosszúállók-filmben fog feltűnni. 

captain_marvel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6811652872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása