Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Rendező(ke)t kapott az új Fűrész

2016. július 31. - csak Porter

589463.jpg

2010-ben egy korszak záródott le, amikor októberben bemutatásra került az utolsó Fűrész-mozi is, a Fűrész 3D, és a következő években már nem következtek újabb folytatások. Bár azt mindenki tudta, hogy előbb vagy utóbb a Lionsgate stúdió újra elő fogja venni a véres franschiset...

A mútkor már szó volt róla, hogy Josh Stolberg és Pete Goldfinger (Piranha 3D, Piranha 3DD) már körmölik az új rész forgatókönyvét, és mostanra már hivatalossá vált a rendezők kiléte is. Bizakodásra adhat okot, hogy James Wan (Fűrész), Darren Lynn Bousman (Fűrész II-III-IV), David Hackl (Fűrész V.) és Kevin Greutert (Fűrész VI., Fűrész 3D) után egy nagyobb népszerűségnek örvendő rendezőpárost sikerült leszerződtetni a direktori székre: Michael & Peter Spierig. 

daybreakers1.jpg

A Spierig tesók eddig a Daybreakers - A vámpírok kora és az Időhurok című filmek írójaként és rendezőjeként tették le a névjegyüket és vannak olyan egyedi látásmóddal megáldott alkotók, hogy a Fűrész-franchiseból is tudjanak valami újat kihozni, így 7 rész után. Bár ha maguk írnák a forgatókönyvet is, akkor kicsit nyugodtabb lennék...

A rendezők azt is elárulták, hogy a Saw: Legacy névre keresztelt nyolcadik Fűrész-filmet idén szeptemberben és októberben fogják forgatni, hogy aztán egy évre rá, 2017. október 27-én bemutassák a mozik. 

tw-25707.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr388903346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása