Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Elhunyt Anton Yelchin † 1989 - 2016 †

2016. június 20. - csak Porter

tumblr_md9yjoquxa1r7ix3no1_1280.jpg

Az orosz származású színész 6 éves korában emigrált át Amerikába a szüleivel és itt már egész hamar, a 2000-es évektől feltűnt olyan sorozatok és filmek kisebb-nagyobb szerepeiben, mint a Vészhelyzet, a 15 perc hírnév, A pók hálójában, Atlantisz gyeremekei vagy a Steven Spielberg által készített Harmadik típusú emberrablások című sorozatban. 

Az áttörtést a 2006-os Nick Cassavetes által rendezett Alpha Dog hozta meg, ahol egy elrabolt srácot alakít, aki később összehaverkodik az elkövetőkkel. Később megkapta a Star Trek-rebootban Chekov szerepét, majd ugyan ebben az évben a Terminator: Megváltásban játszotta el a fiatal Kyle Reese karakterét. 

e4e4a420-1880-0134-3616-0aacbc4f5d01.jpg

2011-ben már főszerepet játszott Felicity Jones partnereként a fantasztikus Őrülten hiányzolban, és a Frászkarika remakejében is, valamint olyan rendezőkkel dolgozott, mint Jodie Foster (A hódkóros) és Jim Jarmusch (Halhatatlan szeretők). Yelchinnek hat bemutatásra váró filmje van még, valamint kérdéses, hogy behozzák-e a magyar mozikba az idei nagy fesztiválkedvenc filmjét, a Zöld szobát. 

Anton Yelchin idén ünnepelte 27. életévét, holtestére tegnap találtak rá a barátai, de akkor már nem tudtak rajta segíteni. Yelchint saját autója ütötte el és szorította hozzá egy betonból készült postaládához. 

Nyugodjon békében!

14645_original.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1008824028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása