Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Assassin's Creed trailer: A Macbeth készítőitől

2016. május 12. - csak Porter

maxresdefault_46.jpg

Muszáj volt ezt a címet adni neki, mivel annyira látszik, hogy ők készítették. Tele van ez a 2 perc remekül fényképezett és pompás jelenetekkel, csak az a Kanye West-dal lóg ki eléggé. És igen, a híres számítógépes játékok és számos ezzel a címmel megjelent könyvek mozifilm változata lesz, ám egy eddig elmeséletlen sztorit kapunk karácsonykor. 

Callum Lynch épp az injekció általi halálra vár, amikor egy titkos rend különleges szerkezete segítségével képessé válik az időutazásra, mégpedig a XV. század Spanyolországába, ahol egy bérgyilkos ősének a bőrébe bújva fel kell vennie a harcot ősei ellenségeivel, a keresztes lovagokkal. A főszerepben Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons és Brandon Gleeson.
Amerikai bemutató: 2016. december 21.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr398712110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása