Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Előzetest kapott az év talán legbizarrabb filmje: Swiss Army Man-trailer

2016. április 08. - csak Porter

daniel-radcliffe-swiss-army-man.jpg

Az idei Sundance filmfesztiválon bemutatott alkotás nagy visszhangot vont maga után, hiszen már a témája is eléggé abszurd. Egy lakatlan szigeten épp öngyilkosságra készül a főszereplő, amikor a partra sodor egy hullát a tenger. Hősünk egyből egy új társat lát meg benne és ettől kezdve megannyi furábbnál furább dolgot kezdenek el csinálni, majd a legvégén már a hullát egy csónakként használva, annak fingja segítségével lovagolja meg a tenger hullámait. 

Ez így elsőre eléggé beteg ötletnek tűnik, ám az előzetes mégsem ezt sugallja. Inkább egy abszurd köntösbe bújtatott életigenlő túlélő indie-filmnek tűnik Paul Dano (A család kicsi kincse) és Daniel Radcliffe (Harry Potter) főszereplésével.
Amerikai bemutató: 2016. július 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr878578520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása