Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

2017-től minden évben Transformers-mozi

2016. február 16. - csak Porter

transformers--age-of-extinction-_2014_-large-picture.jpg

Bejelentették azt, amire minden Transforemrs-fan várt! Azt eddig is tudtuk, hogy a negyedik résszel egy új trilógiában gondolkodik a Paramount stúdió, majd később már egy egész Transformers-univerzum létrehozásán kezdtek el ügyködni, amire fel is béreltek egy kilenc emberből álló írócsapatot.

A Transformers 5-ről már tudjuk, hogy Mark Wahlberg visszatér, amit még "utoljára" Michael Bay fog rendezni, a forgatókönyvet a Art Marcum - Matt Holloway páros (Vasember) írják Ken Nolan (A Sólyom végveszélyben) besegítésével. Az ötödik részt 2017. június 23-ra tűzték ki. 

Ám a Paramount most húzott egy Disney-t és bejelentette, hogy minden évben fogunk kapni egy-egy Transfomers-mozit, és a Hasbro még azt is elkotyogta, hogy ezzel az írócsapattal 10 évnél kevesebbre nem terveznek. Ezek után megemlítették, hogy a Transformers 6 2018. június 8-án, valamint a Transformers 7 2019. június 28-án érkezik a mozikba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr48394794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása