Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Már idén láthatjuk a sokadik Texasi láncfűrészes folytatást

2016. január 08. - csak Porter

leatherface-banner_1.png

Vagy inkább az előzményt? Az immár 8. láncfűrészes mozi (1974 - A texasi láncfűrészes mészárlás, 1986 - A texasi láncfűrészes mészárlás II.: Halálbarlang, 1990 - Bőrpofa: A texasi láncfűrészes mészárlás III., 1994 - A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér, 2003 - A texasi láncfűrészes, 2006 - A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, 2013 - A texasi láncfűrészes mészárlás: Az örökség) kerül terítékre, ami most Thomas Hewitt tinédzserkorára koncentrálna.

A történet elvileg az, hogy Hewitt és három másik fiatal megszökik egy elmegyógyintézetből és magukkal viszik a kórház egyik alkalmazottját is, miközben egy mindenre elszánt ranger a nyomukban van. A rangert Stephen Dorff (Penge, Félelem.com, Jéghideg otthon), míg (valószínűleg) a nővért Lili Taylor (Az átok, Démonok között) alakítja majd. A forgatókönyvet a még kezdő Seth M. Sherwood jegyzi, a rendezést pedig a francia A betolakodóval dobbantó Alexandre Bustillo és Julien Maury páros követte el. Amerikai premier valamikor 2016-ban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr698253098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása