Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Amerika ismét remakelt egy fantasztikus francia horrort

2015. december 20. - csak Porter

FIGYELEM! Az előzetes CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLOTT! 

maxresdefault_1_3.jpg

Az amerikaiak megirigyelték a franciáktól a 2008-as elképesztően sokkoló, de felettébb érdekes pszichó horrorfilmjüket, a Mártírokat, így kis költségvetésből, ismeretlen színészekkel leforgatták az amerikai verziót, amit majd januárban küldenek moziba. A kiadott előzetesben semmiféle újítás vagy érdekesség nem lelhető fel, ám így remek alkalmam nyílik arra, hogy ajánlani tudjam az eredetit. 

Egy véletlen folytán akadtam én is csak bele, és semmi előtudás nélkül ültem elé, hogy aztán egy olyas fajta "élménybe" legyen részem, amiről még így, 7 év után is maradandó emlékeim vannak. Azt le kell szögeznem, hogy az átlagos horrorfilmeknél jóval brutálisabb és erőszakosabb, így csak erős idegzetűeknek tudnám ajánlani, de mindenképp egy páratlan alkotásról van szó. Szóval, aki bevállalós, az ne habozzon, nézze meg az eredeti, 2008-as francia Mártírokat... Az amerikai trailert meg azért idelinkelem...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr938186428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása