Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vin Diesel folytatja a Riddick-filmeket

2015. november 24. - csak Porter

riddick.jpg

Mivel a mostani új filmszériának szánt Az utolsó boszorkányvadász befuccsolt már az első résszel, így okosabbnak látta Vin Diesel, hogy a már meglevő sikeresebb filmjeit folytassa, így készül a xXx - The Return of Xander Cage és az új Riddick is.

2000-ben indult hódító útjára Riddick karaktere az alacsonyabb költségvetésű sci-fi horror, a Pitch Black - 22 évente sötétség című filmmel, ami majdnem 100 milliós világszintű bevételt hozott. 4 évre rá, 2004-ben, immár 100 milliós költségvetéssel készülhetett el a folytatás, a Riddick - A sötétség krónikája, amire már nem voltak vevők a nézők, így Amerikában csak 58 millióig, világszinten 115 millióig jutott el a folytatás. 9 évet kellett rá várni, hogy trilógiává bővüljön a filmsorozat, Riddick címmel, és ezúttal inkább az első rész hangulatát megidézve, 40 milliós költségvetéssel készült a harmadik, leggyengébb epizód. 

De Vin Diesel nem adja fel és bejelentette, hogy az eddigi három részt író és rendező David Twohy elkezdte a negyedik, Furia alcímre hallgató rész forgatókönyvét és megnyitott Diesel cégének tévés részlege is és készül egy Riddick-univerzumban levő sorozat, Merc City néven.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr998105798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása