Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Box Office - 32.hét

2015. augusztus 10. - csak Porter

gift_character_poster_1_copy.jpg

Az előző héthez hasonlóan ismét a Mission: Impossible - Titkos nemzet szerezte meg az első helyet 29.4 millióval, ami kevesebb, mint 50%-os csökkenést produkált. A kritikusoknál 93%-on áll és a nézőknek is pozitív a véleménye, így már Amerikában 108.65 milliót, világszinten már 265.4 milliót szedett össze.

A második helyezést tudta csak elcsípni az új A fantasztikus négyes, ami az amerikai 26.2 millió és világszintű 60.3 milliójával elég nagy buktává vált.

A harmadik helyet viszont meglepő módon Joel Edgerton rendezői bemutatkozása, Az ajándék szerezte meg 12 millióval, ami remek teljesítmény egy 5 milliós filmtől. Mind a kritikusok, mind a nézők nagyon jó véleménnyel vannak az alkotásról, és jó hír, hogy a mozikban egyre jobban kikopó thrillereknek még mindig van keresnivalója a filmpiacon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr727695022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása