Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Tracers

2015. május 26. - Nikosssz

történet.pngEgy biciklis kézbesítő (Taylor Lautner) nehéz helyzetbe került, hiszen nem elég, hogy komoly embereknek tartozik, és a lakbért is alig bírja fizetni, még a bringáját is összetöri egy kis balesetben. A baleset okozója sajnálatból meglepi őt, és a főhősünk új és jobban fizető melóba kezd, hogy meghódítsa álmai nőjét! Vélemény.pngIgazából számomra a film, akkor vállt érdekessé, amikor megláttam, hogy a The 100 c. sorozatból ismerhető ˝Olivia˝ azaz Marie Avgeropoulos is a főszereplők közt van. Egyből kattant az előzetes, és eldöntöttem magamban, hogy meg is nézem majd. Sajnos a szinkronra hiába vártam egész sokáig, így eljutottam arra a szintre, hogy megnézem felirattal. Megérte? Simán!

A története nem túl kidolgozott, és könnyedén kiszámítható. Mondjuk tény hogy vannak benne meglepő jelenetek, amikre nem számít az ember, de semmi egetrengető! Viszont akkor is igen magába szippant a film, hiszen nagyon hangulatosan van képernyőre véve! A film nagy részét a B13 nyitójelenetéhez tudnám viszonyítani, és ezért is tetszik a film, mivel nem csak egy ideig játszanak a parkourral, hanem a film igazi történetét alkotja! Nem kellett sok számítógépes trükköt sem használni, és ez is jó pont. A színészek helyt állnak, szóval azokra sem lehet rossz szavunk.

Ne várjatok a szinkronra, hanem csekkoljátok eredeti nyelven! :)Pontok.pngimdb.png5,5/10sajat értékelés.png8,0/10Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr37493362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása