Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az ördög ivadéka (Devil's Due)

2014. július 10. - DavidRawrr

történet.png

Miután az ifjú házaspárnak nászútjuk során titokzatos módon kiesik egy éjszaka, váratlan ténnyel kell szembenézniük: egy nem tervezett, korai terhességgel. A férj kamerájával próbál minden pillanatot megörökíteni az utókor számára, ám hamarosan rá kell ébrednie, hogy neje egy különös átalakuláson megy keresztül, ráadásul kezdi elveszíteni régi önmagát. Ahogy telnek múlnak a hónapok, egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy nem csak a teste, hanem az elméje is átalakul valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag.

Vélemény.png

Ha horrorról van szó, mindenki felkapja a fejét, vagy azért mert tudjuk, hogy úgysem tudnak újat hozni a vászonra, vagy azért, mert reménykedünk, hogy ez most kivételes, és jó lesz. Tavaly volt ellene és mellette is film bőven. (De, hogy pozitívak legyünk, például a Démonok között vagy a Insidious 2. része igen jóra sikerült!) Az ördög ivadéka többnek akar látszani, mint ami, viszont az elvárásokat már nem hozza! Kezdjük az első, és legnagyobb hibájával, a lapos klisés sztorival. Mániákus, ördöglakta embereket már láttunk ilyen formában, most azért, mert itt, egy terhesség is bekapcsolódik nem lesz világmegváltó horror filmünk. Főleg úgy, hogy az első 3/4 órában szinte semmi sem történik! A második nagy hiba a kézikamerás megvalósítás. Ebből már van fél tucat Paranormal Activity, és már ott is nagyon fulladozik ez. Ezt a szereplők alakítása sem dobja fel, noha Allison Miller tetszetősen alakít. Egy plusz pont jár a hangulat végett, mert az azért megütött egy bizonyos (Jó?!) mércét!

Felejthető, egyszernézős!

Pontok.png

imdb.png3.9/10

sajat.png2/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr26496131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása