Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Agents of S.H.I.E.L.D. - [1x18] - Providence

2014. április 18. - CSKJozsef

Elgondolkoztam hogy ma most megint kellene pontozni a sorozatot most menyit kapna. Az első részek minden bizonnyal 6 pont környékére esnek aztán csendben a 10. rész környéken feljött egy gyenge 8-ra, aztán az utolsó 3 rész fölülmúlta minden elvárásomat és személyes toplistám első helyére küzdötte fel magát, lekerülve az Arrow-ot, a Tomorrow people-t, a Walkng Dead-et de még a Game of Thrones-t is.

Végre valahára helyre kerültek a karakterek, van értelme a cselekménynek, látszanak a sorozat jövőének irányvonalai. Ward karaktere eddig nem tetszett de amit kihoztak belőle az valami zseniális lett, most, hogy másképp látjuk valahogy értelmet ad miért mindig ő volt az unszimpatikus az egész repülőn.

 

marvels.agents.of.s.h.i.e.l.d.s01e18.hdtv.x264-killers.mp4_001686226.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr376050266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása