Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Elpuskázva (Delivery Man) - 533 gyerek?!

2014. április 03. - Nikosssz

történet.png

David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla. Nem a bizalom mintaképe. De David Wozniak mindezek ellenére egy jószívű, kedves fazon, akit egy nap sokként ér a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek. 
A termékenységi klinika 20 év után felfedi titkát: 1991-ben kisebb keveredés történt a mintákkal és most a fiatalok egy része pert indít, hogy kiderítse apjuk kilétét. David pedig nagy döntést hoz: kinyitja srácai aktáját és titokban elkezd nyomozni utánuk. Egyik dolog követi a másikat, amivel David furábbnál furább szituációkba keveri magát. Bár gőze sincs a gyereknevelésről, ez nem tántorítja el attól, hogy őrangyalként vigyázzon gyerekeire. 
De vajon David csak álruhás szuperhősként kullog 533 fiatal nyomában vagy végre felelősséget vállal valamiért és bevállalja, hogy ő az "ötszáz gyerekes pasas"?Vélemény.png

Lássuk is mi az alap történet. Egy srác úgy gondolta nem lehet baj, ha 20 000 dollárnyi spermát ad le. Azonban az intézmény valami hiba folytán, csak az ő anyagát adja, és ezért 533 gyerek apja lesz. Ebből 130 gyerek tudni akarj ki az apja, ezért jogi úton próbálják elérni, hogy megmutatkozzon, a Strabuck néven adakozó donor. Várjunk csak... Starbuck... Van egy ilyen film, ami 2011-es, és ugyanezt adja el. Na lám, a rendező, és író is ugyanaz. Még egy remake film amit muszáj volt elamerikásítani, mert mér ne! De 2 év?! Ennyi kell ahhoz, hogy remake készüljön egy filmből? Szégyen!

A színészek... Már ha lehet annak nevezni őket, hiszen nagyon szégyenteljesen játszik mindenki. Vince Vaughn egyre lejjebb süllyed, és nem tudja úgy eljátszani a szerepét, mint ahogy kéne. Chris Pratt egy idétlen ügyvédet alakít, de nem jól. Szóval ez is kapufa.Cobie Smulders a HIMYM Robin-ja még talán az egyik legjobban játszó színész, de ő sem emelkedik ki sokkal a többiek közül. 

Zenei téren nincs is mit beszélnünk. Ja, de van. Elnézést elfelejtettem, hogy majdnem két órára adtak nekünk egy jó zenét, ami az ACDC - Thunderstruck-ja volt. Azt most ne vegyük figyelembe, hogy jelenethez nem illő volt, de legalább jó volt!

Szóval az utolsó idők egyik legrövidebb véleményét kapta tőlem a film, de ez körülbelül arányos az elvárás/végeredmény -nyel is!Pontok.pngimdb.png6,4/10sajat.png4,0/10Előzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr105890594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása