Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Postal - Csak a név ugyanaz!

2014. március 06. - DavidRawrr

Megjegyzés: Az online lehetőségnél egy YouTube link található, ám a film nem jelent meg szinkronosan. Aki nem tud jól angolul (maga a film nyelvezete nem túl nehéz) az keressen valahol feliratos verziót, esetleg töltse le! Sajna csak ezt találtam!

történet.png

Mit tehet az ember, ha élete semmit sem ér? A mázsás felesége mindenkivel megcsalja, a munkahelyén semmibe veszik,ráadásul mind az arab terroristák, mind a városlakók (akik egy apokaliptikus szekta tagjai) rá vadásznak? Természetesen szemrebbenés nélkül legyilkol mindenkit.

Vélemény.png

1997. november 14... Megjelent egy olyan videójáték melyet mai napig több országban is tiltólistán tartanak. 2003. április 13, felújították, szebb grafika, új történet, új lehetőségek. 2007 Uwe Boll felkarolta a játékot és a filmvászonra vitte. Abban biztosan lehetünk, ez az egyik legjobb filmje, ám csak azért, mert Postal.

És még 1-2 egyéb dolog kívül csak a név az amiben tényleg a Postal játékra hajaz ez a film. Még ott van a lakókocsi, a házsártos feleség, és, mikor a film vége felé napszemüvegben láthatjuk a főszereplő Zack Ward-ot akkor tényleg a játék főhősére hasonlít. A történettel csak annyi gondom van, hogy nagyon elkapkodott! Lehetett volna lehetőség, szépen össze lehetett volna hozni egy nagyon hentelős, zsigerekig hatoló, undorító és provokatív filmet, ám ez nem sikerült. Folynak az események egyik dolog jön a másik után, béna dialógusokon keresztül hirtelen a történet végén találjuk magunkat. Az átvezetések gyengék, a dialógusok, mint mondottam bénák, ám tartalmazott néha egy-két olyan poént amin röhöghettem. Egy kis pozitívum.

Szereplők terén sem túl jó a helyzet, ám nem katasztrofális. Zack Ward szerintem illett a szerephez, fizimiskára is hasonló mint a játék beli Kripli (vagy Dude, Postal Dude, A postás), főleg a végén, csak hiányoltam róla a ballonkabátot. Az alakítása pedig átlagos. Dave Foley (Dave nagybácsi) akit még kiemelnék, a karaktere iszonyat buta, de én bírtam, ám az alakítása neki sem több mint átlagos.

Összegezve... A Postal rajongók talán(!) élvezni fogják, ám semmi extrára ne számítson senki. Egyszernézős!

Pontok.png

imdb.png4.3/10

sajat.png4.5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr965846581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása