Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Exek és szeretők - Enough Said

2014. február 25. - bady262

történet.png

Eva egy elvált nő, aki masszőrként dolgozik. Nem rég tudja meg, hogy új szerelme, egyik barátnőjének a volt férje. Olyan beszámolókat kap a férfiról, hogy nem tudja eldönteni, az érzéseire hagyatkozzon vagy szakítson vele mindörökre.


Nemzet: amerikai
Stílus: vígjáték
Hossz: 91 perc
Magyar mozibemutató: 2013. december 5.
Amerikai bemutató: 2013. szeptember 18.

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

  Amikor először olvastam a történetet engem nagyon is megfogott a film, hogy mégis mit tudnak ebből a témából kihozni ami a valós életben is elég nagy eséllyel be következhet. Hiszen nagyon sok ember még a idősebb korában sem találja meg az igazit, és persze a gyerekek is hamar ki repülnek a családi fészekből. Így hát meg is szereztem magamnak a filmet, és neki is ültünk a barátnőmmel a filmnek nagy lelkesedéssel. Az első egy óra filmből igen jó volt, mind kettőnknek nagyon tetszett élvezetes volt, voltak benne jó poénok is és romantikus szál is ment benne és persze kicsit bonyolódott a sztori is, hogy ne találkozzanak a másik féllel hogy bujkáljanak. Az utolsó fél óra számomra egy kicsit unalmas is volt és főleg az nem tetszett benne ahogy a Eva (Julia Louis-Dreyfus) véleményét szépen változtatta a volt felesége Marianne (Catherine Keener)  a volt férjéről Alberttel (James Gandolfini) a össz képet. Az valahogy nekem nagyon nem jött be hogy hogy lehet ennyire megváltoztatni a nézőpontot. Ez valami rettenetes csalódás volt nekem a filmben. És a másik dolog ami még nagyon tetszett a filmben az az volt hogy végre nem egy álom pasi kapott fő szerepet hanem ép a fordítottja a nem izmos, jól belőtt hajú szőkék. De a végére persze minden jó lett is sikerült mindent jól el intézni.

 Így aki vágyik egy laza kis romantikus filmre egy csipetnyi humorral annak ajánlani tudom.

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.png

imdb.png

7,2

sajat.png

6,8

online.png

Katt ide az online megtekintéshez !

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr895832401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása