Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Tüzes bosszú (Fire with Fire) - Jól beégett!

2014. február 07. - Nikosssz

történet.png

Jeremy Coleman tűzoltó, aki egy brutális gyilkosságnak a szemtanúja lesz. A rendőrség azt szeretné, ha tanúskodna a bűneset kapcsán a bűnbanda feje ellen, és ő kötélnek is áll. Tanúvédelmi programba helyezik, azonban a maffia mégis rátalál. Úgy dönt, maga veszi kezébe sorsát, hogy visszakaphassa régi életét.Vélemény.pngSajnos a Bruce Willis név egy filmnél már nem garantál semmit, ahogy régen tette. Ezért aztán nem is ő, sokkal inkább a feltörekvő Josh Duhamelben bíztam, aki bőven összehozhat egy jó filmet, főleg az oldalán a dögös Rosario Dawsonnal. Azonban megint egy kapufa következett, még ha nem is számítottam az év akciófilmjére. Bár elég figyelmeztető jel volt az is, hogy DVD-re nem szinkronizálták, csak a film+-ra lett csinálva rá szinkron. Ez ugye el is mondja magáról, hogy nem kell sokat várni tőle.

A bizakodásom az ifjabb generációs színészekkel szemben nem bizonyult indokoltnak. Úgy éreztem, hogy nem elég jó a film magában, hogy ki tudjanak bontakozni, az amúgy igencsak szimpatikus színészek. Meg aztán Bruce Willisnek nem sokkal több szerepe volt a filmben, mint a G.I.Joe-k második részében. Szóval eléggé látszik, hogy a színészek sem adtak bele mindent, és alapjáraton működtek. 

A története magában nem lenne rossz, annak ellenére, hogy elcsépelt. Ezt azért próbálom nem figyelni a filmeknél, mert ugye tényleg nagyon nehéz, hogy egy teljesen új történettel álljanak elő. Ez mondjuk még egy kis eredetiséget is jelképez, mármint a külalakjára. Amivel viszont nagyon elbukna a film, az a vágómunka. Olyan vágásokat tettek bele, hogy a leghozzánemértőbb ember is megmondja, hogy az úgy tré ahogy van.

Kaptunk egy nem túl megnyerő filmet, nem túl jó képtechnikával, és logikai hibákkal. Ennek ellenére egyszer meg lehet nézni, de senki nem bánja majd ha kihagyja. Ha mégis erre esik a választás, akkor jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,7/10sajat.png4,5/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr995803916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása