Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Agent of S.H.I.E.L.D. - [1x13] - T.R.A.C.K.S.

2014. február 07. - CSKJozsef

Na ez szép címválasztás, annyi a pont benne hogy óvodások összeköthetnék hátha valami kis állat figura kijönne belőle. Viccet félre téve, az eheti rész jó volt, bárcsak a  sorozat eleje is ilyen színvonalon nyitott volna, akkor talán nem hagyták volna ott annyian. Fitz és Simons páros a sorozat elején tapasztalható un szimpátiát levedelték, azért kellet egy fél év de csak sikerült. Skye megint csodás, May meg Ward ügynökök megint keménykednek ami aztán mégis csak rosszul sül el. aki nem látta a rész és nem szeretne a jövőbeni részekről információt az ne olvassa tovább.

[spoiler]

Végre Stan Lee cameo, személy szerint már nagyon rég vártam, de hogy megint két csinos nő társaságában tér vissza, azon még most is csak nevetek. A rész végén viszont volt egy utalás a jövőbeni részekre "Deathlock" akiről tudni kell hogy már 3 karakter is ezt a nevet kapta. Mindegyikük halála után átalakított kiborg. Ezek után nekem egyből Bucky ugrott be Amerika kapitány áprilisi filmben megjelenő ellensége. Ő is ide tartozna talán?

Ja ahogy Coulson meg Ward ügynök az asztallal "játszik" az is megér egy jó nevetést.

[spoiler vége]

A következő részre 1 hónapot várni kell a téli játékokra szüneteltetik a sorozatot.
Következő rész:  Március 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr985803332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása