Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fogságban-elmúlt évek legjobb filmje

2014. január 22. - Ágnesz11

történet.png

Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? 

Vélemény.png

A sztori végül is semmi újat nem mutat (Elrabolva),  Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik, egyetlen nyom egy lakókocsi.  A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie.

Jogosan kapcsoljuk be a filmet egy kicsit félve, hiszen azért Jacman mint farkas nem annyira jött be, mint vártuk volna plusz a játék idő se olyan rövid 153 perc.

De ez a film egy brutális krimi alkotás lett, ami sajnos ez elmúlt évekre nem volt jellemző. A mostani krimik szájába adja a nézőknek a választ ritka ahol egy kicsit el is kell gondolkozni a történteken, mi, miért, hogyan, ki, mikor. Hiába elcsépelt a sztori, de mégis végig izgalmas és magával ragadj a nézőket. Mindent akkor tudunk, meg amikor kell, és minden akkor történik, amikor kell. A szereplőket csak dicsérni lehet igaz hasonló filmekben játszottak, de így együtt azért oda tették magukat. Kimagasló teljesítményt nyújtanak, egytől egyig. A rendező Denis Villeneuve, Aaron Guzikowski rendesen összehozták a filmet. A párbeszédek, zenék, mozdulatok, zajok, helyszínek mindenről a precizitás árulkodik.

Összességében minden krimi rajongónak ajánlom és azoknak is, akik egy remekművet akarnák látni, amiből sajnos az elmúlt évekből hiány van. A fogságban a 2013-as év legérdekesebb, legokosabb, és egyik legizgalmasabb krimije ne sajnáljuk rá az időt.

Meddig mennénk el, hogy megvédjük a családunkat? Végtelenségig..

2013-as év LEGJOBB FILMJE!Pontok.pngimdb.png8.1sajat.png10/10Borító.pngElőzetes.pngonline.pngIDE KATTINTVA FELIRATOSAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1005777567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása