Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Basket Case - 1982

2014. január 22. - Isten88

történet.png

A film egy fiatal fiúról és a kosárban élő sziámi - ikertestvéréről szól, akiket akaratuk ellenére szétválasztottak. Céljuk leszámolni a műtétet elvégző orvosokkal.

Vélemény.png

Nos ez a film inkább vígjáték, mint horror. Persze az animációk is viccesek, ahogy a torzszülött karakter mozog, látszik, hogy fényképekből fűzték össze a mozgást. De 1982-ben járunk, azt ne felejtsük el! Na meg nem is ezért nevezném vígjátéknak, hanem maga az egész film története egy vicc. A fiú minden napja azzal tellik, hogy cipeli a kosarat mindenhová, így a gyilkosságok helyszínére is, ahol kiengedi ikertestvérét, aki elintézi a gonosz orvosokat. Ez oké..de rátett egy lapáttal a film vége felé az, hogy torzszülött barátunk átmászott a szomszéd szobába, kicsit női idomokat simogatni. Jézusom, hát egy ilyen teremtménynek biztos ez minden vágya. Sőt talán ha jól vettem ki azt a jelentet, egy nővel közelebbi viszonyt is létesített, amibe a női egyed belehalt :D Kell ennél több? Kiakadtam azokon a részeken, ahol a szörnyszülött gyilkol. Általában az áldozatra ugrik majd a nyakát harapja, közben karmolászik. Miért nem egy macskával forgatták le a filmet? Egyébként meg miért nem tudják leszedni magukról az áldozatok ezt a valamit? Csak forognak vele, sikítoznak és beletörődnek, hogy no gyere tépd le az arcom. Arról ne is beszéljünk, hogy ez a valami teljesen ki van gyúrva, Testépítők megirigyelhetnék. :) De még mindig azt mondom, sokkal jobban élveztem ezt a filmet, mint bármelyik mai alkotást, így nálam kötelező darab lesz az életemből kimaradt további két rész is.

Bátran ajánlom azoknak, akik nosztalgiáznának egy jót.

Pontok.png

imdb.png6.1/10

sajat.png6/10

Borító.png

Előzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA ANGOLUL!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr765777600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása