Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Banshee (S02*E01) - Little Fish

2014. január 15. - Nikosssz

Vélemény.pngAz első évad hatalmas sikere után el is kezdődött a második évad, ami ott veszi fel a fonalat ahol az előző évad utolsó része befejezte. Ugye a gyilkosság nem játék, de ehhez képest barátaink elég könnyen megússzák, csak épp Carrie vált zsarolható alannyá.

Így őszintén nem egy ilyen részre számítottam. Elég lapos volt, a megszokott Banshee hangulathoz képest. Azért voltak benne jó beszólások, és jó részek. A legjobb rész az epizódban számomra, a páncélautó kirablása volt, ami már az előző évadban tervben volt. Kaptunk új karaktereket. A legfontosabb minden bizonnyal a szövetségi tag, aki intézte a tárgyalást!

Kíváncsian várom mi lesz a folytatás. Mi lesz Rabbitt-al, a sheriffel, és persze mindenki mással. Vajon észbe kapnak-e és lelépnek-e Bansheeből. Minden bizonnyal felpörgetik majd az eseményeket. Ha így lesz, akkor ezt is élvezettel fogom nézni!online.pngIde kattintva! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr35759591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása