Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Nincs Helsing - Rémes film - (Stan Helsing)

2014. január 14. - Nikosssz

történet.png

A film Halloween éjszakáján játszódik, és főhőse, Stan Helsing - aki egy videotékában eladó - a filmtörténelem hat legnagyobb horror ikonjával kénytelen megküzdeni, hogy megmentse a város lakosainak életét. A következő rémekről van szó: Pinhead, Freddy Krueger, Jason Voorhees, Leatherface, Chucky és Michael Myers.

Vélemény.png

Aki szereti a paródia filmeket, azoknak egyszer ajánlott megnézni. Persze lehetne többször is, de csak olyanoknak, akiknek ínyükre való ez a fajta poénkodás. A Scary Movie 3 óta szinte egy olyan filmet sem láthattunk, ami megütötte volna annak szintjét.

A története magában egy nagy katyvasz. Persze ez kell az ilyen filmekbe, hogy minden ismertebb ember/szörny benne legyen. De általában úgy vannak megoldva, hogy a legismertebb karaktereket teszik bele. Számomra viszont ebben a filmben a fele karakter ismeretlen volt. Senki nem tudta pár emberről, hogy kit is akarnak kiparodizálni. Az hogy ezek mellé még a színészeket sem tudták jobban össze válogatni még rosszabb. Szóval lényegében a történet alapján jó film is lehetett volna, csak ugye meg kellett volna nyomni a befektetett pénzt. 

A hangok/zenék/párbeszédek egy kalapra való kutyagumit sem érnek. Főként az oda nem is illő hangeffektetk azok amik eléggé belerondítanak a filmbe. De nem lehet szó nélkül elmenni a dialógusok között. Olyannyira erőltetett volt, hogy a színészek egyszerűen nem tudták jól előadni!

Felejthető alkotás erőltetett, viszont néha betalált poénokkal. A szereplők nem nyújtanak semmit, ahogy a szövegeik sem! Egyszer nézős kategória.Pontok.pngimdb.png3,5/10sajat.png4,5/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr885758332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása