Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hot Wheels - Acceleracers - Gyújtás (AcceleRacers: Ignition)

2014. január 11. - Nikosssz

történet.png

Az életre kelt Hot Wheels - autók egyedülálló versenyében két csapat méri össze erejét a lelketlen robotokból álló Verseny Dronok - kal. Éld át az izgalmakat, ahogy a pilóták az Erő kerekén keresztül nekivágnak a négy új Versenyszintnek, és meghódítják az izgalmas világok hihetetlen kanyarokkal és szédítő hurkokkal teli szupersztrádáit! A dühöngő viharok, fojtogató mocsarak, sötét barlangok és forró lávamezők embertelen akadályain át zajló, látványos hajsza után az Accele-Charger várja az elsőnek célba érőt, hogy különleges erőkkel ruházza fel a győztes járgányt. Lépj be a Hot Wheels - Acceleracers fantasztikus univerzumába, ahol csak a legjobb pilóták maradhatnak a pályán!Vélemény.png

Azt kell mondjam gyermekkorom egyik kedvenc meséje még ma is bőven megállná a helyét, a sok mese közt. Bár az biztos, hogy egy felújítás még jobban feldobná, de én szívesen néztem az animációs filmet az eredeti képpel is. Lehet csak azért,mert már kis korom óta rajongok az autókért. Azt viszont meg kell hagyni, hogy nem látni még a mai napig sem ehhez hasonló stílusú mesét. Mondhatnánk, hogy ott a Verdák. De azt is már beszippantotta Halivúd (Hollywood), és egy sima autós mese helyett több érzelgést láthatunk. Persze kell ez egy mesébe, hisz jobb ha van valami mélyebbre ható szál is, de mára már elég komoly túlzásokba estek. Ez a mese viszont remek példa arra, mi lenne, ha minimálisra vennék ezeket, és jobban számítana maga a versenyen belüli rivalizálás.

Azt hiszem ezzel a nagyját össze is foglaltam, miért szerethető a mese 4 része, de mindenképp megemlíteném a karaktereket. Próbáltak betenni lazákat, és kemény gyerekeket. A Metál mániások csapata a mai napig vissza tudja tükrözni az egyes bandák jellemét, és viselkedését. A TEKU-sok pedig a mai modern zenét hallgató fiatalaokat mutatja be. Akinek csak a hangerő, és a zenén belüli basszus határozza meg a kedvét. Én mindenképpen a Teku-sok közé tartoznék. Na és ti?

Még amit kiemelnék azok a zenék. Brutálisnak hathat, hogy a rádió slágerek helyett szinte ismeretlen dallamok csendülnek fel. Azonban ezek olyan módon, hogy úgy érezzük az ismeretlen zene, már évek óta a fejünkben volt, csak nem tudtuk előhívni. Mindenképpen nagy dícséretet érdemelnek a mese zenéi! 

A sztorija ennek a résznek nagyjából, csak egy bemutatkozás, hogy könnyebben tudjuk megemészteni a Hot Wheels világát. Megismerjük a bandákat, a köztük levő harcot. A karaktereket , és azoknak jellemüket, és a legfontosabb, hogy a pályák hogyan működnek. Bár mát láttam, az első 3 részt a vége még számomra is felfedetlen, és a másik 2 rész is halványan dereng csak. Érzem, hogy még 3 részen át a Hot Wheels bűvöletében leszek! :)Pontok.pngimdb.png6,8/10sajat.png9,0/10Borító.pngElőzetes.png


Sajnos Online nézhetőségi lehetőséget nem találtam! :/

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr555752703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása