Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Agent of S.H.I.E.L.D. - [1x11] - The Magical Place

2014. január 10. - CSKJozsef

Nem akarok semmit elkiabálni, nem akarok nagy elvárásokat támasztani sem. Most néztem meg még friss az élmény, de az rész eddig fényévekkel jobb volt mint a többi. Végre volt normális eseménysorozata, nem csak úgy belecsöppentek egy újabb "kalandba"  ahol megoldást kellet találniuk. Vagy mégis? Ugye a szünet előtti részben elrabolták Coulson-t itt meg kiszabadítják.

[Spoiler]

Az hogy mutatták mi történt Coulson-al az bennem több kérdést vettet fel mit ahányat megmagyarázott. Az hogy több napig halott volt nagyon furcsa. Mit tettek vele? Fury megint mit titkol? A hetedik műtétet láttuk, mi volt az előtte levő hat műtét oka? Mire fel műtóték meg annyiszor és ami a lényeg miért és hogy kicsoda műtötte? Az orvos csak az utolsó műtétén volt ott, tehát nem sokat tud. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből és ebből valamit ki fognak-e még hozni vagy hagyják elfeledni.

[Spoiler vége]

Jó volt látni hogy ha csak egy rész erejéig is de felnőtt a Marvel hírnevéhez. A sorozatba vettet hittem még nem ingott meg remélem hogy ez így is marad.

Egy csodása kép az aktuális részből:

marvels.agents.of.s.h.i.e.l.d.s01e11.repack.hdtv.x264-killers.mp4_001887760_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr625751436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása