Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bérgyilkos a világ ellen (Blood Money) - A kínzása tényleg kegyetlen!

2014. január 09. - Nikosssz

történet.png

Egy kolumbiai drogkartell összefog a hongkongi Triáddal, hogy két tonna kokaint csempésszenek Ausztráliába és Kínába. Steven Ho (Jimmy Wong) a hadművelethez a világ legkeresettebb bérgyilkosát, Zhout (Zheng Liu) alkalmazza, hogy félreállítsa ellenfeleiket az útból. Zhou (Zheng Liu) hidegvérrel elvégzi a feladatot, de úgy, hogy az akció során megbízói is áldozatául esnek. Zhou nem válogat az eszközökben, az alvilágban véres tisztogatásba kezd.Vélemény.png

Áh, Pitbull a borítón van! Biztos valami atom főszerepet bíztak rá! .... Én is ezt gondoltam, és meg akartam nézni, hogy a slágerek királya, hogyan is állná meg a helyét ebben a szakmában. Majdnem két óra után, azonban ez a kérdés még mindig rejtély marad! A várva várt énekes körülbelül 2 percet szerepel, egy jelentéktelen jelenetben, és mellé még a szinkronhangja is olyan vacakra sikeredett, hogy a röhögés is elkapott!

Most akkor hagyjuk a téves borítóválasztást és térjünk át a ˝filmre˝, már ha nevezhetem így ezt a valamit. Szinte nehéz eldönteni melyik eget rengető ballépésével kezdjem! Ugye ismerjük az Asylum filmeket, amik általában Davidrawrr kollégám területe. Ez teljesen olyan érzés, mintha egy olyat néznék, csak talán még egy picit rosszabb is. Vegyük alapnak a képi világot! Olyan gyatra az egész, hogy az fájdalmas. Az még el is menne talán, hogy a robbanási jeleneteket megoldották valami számítógépes programmal (bár valószínűleg az is csak az mspaint volt), de még egy sima benzin begyújtásos tüzet is ezzel csináltak. Nem hiszem el, hogy ne lett volna költségvetés arra, hogy ezt legalább igazi kellékekkel, és igazi tűzzel csinálták volna meg.

Tovább folytatnám a szitkozást, ugyanis annak ellenére, hogy minden filmben próbálom a jót keresni, ebben semmi nincs belőle! Szóval a következő az olyan őrülten nagy baromságok, mint amikor felrobbant a kocsi. Jó-jó szokásos akció filmbe illő jelenet. De most egy kicsit spoilerezve had jegyezzem meg, hogy az autó attól robbant fel, hogy elkapart! Igen, ez komoly. A sofőrünk talpig nyomja a gázt, kapunk egy béna hangeffektet, és megmutatják az autót oldalról, aminek a kerekei még mindig sípolnak (oldalnézetből látni, hogy egyik kerék sem mozog), és felrobban! EZ MI KÉREM SZÉPEN?! A pontot az i-re az tette fel, hogy a hírekben később azt mondják, hogy egy robbanás során több 10 000 ember vesztette életét! (Az autó körül MAX!!! 10-en voltak!). Ezt a hibát tovább nem is boncolgatnám inkább!

Az egyetlen egy olyan tulajdonsága a filmnek ami értékelhető, az maximum az lenne, hogy a főszereplő bérgyilkosunk ugye drogozik keményen! A karaktert felkaroló Zheng Liu, pedig tényleg olyan, mint ha be lenne állva állandóan! Ezenkívül a másik pozitívum a.... Jah nem... Nincs több!

Haverokkal nézve, az ágyon elterülő csajnak odaszóltam alszik-e már. A válasz csak ennyi volt:

Nem! Ez annyira sz*r film, hogy ezen még elaludni sem lehet!

Hát ez van. Senkinek nem ajánlom a megtekintést, maximum az olyanoknak akik az Asylum alkotásokon is jót szórakoznak! Gyerünk Dávid, hajrá! :DPontok.pngimdb.png3,2/10sajat.png1/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr675749084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása