Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. [S01x10] - The Bridge

2014. január 08. - Nikosssz

Vélemény.pngKicsit lemaradtam a félévad záróval, de most bepótolva elhoztam ide is.  A sorozat újabb része eleinte még mindig semmi újat nem hoz. Ugyanazt a nyugodt tempót követi amit eddig. Semmi meglepetés, semmi különösebb, mint a különleges. Itt most ismét a szuperkatonák lépnek akcióba a százlábúval, de itt már többen vannak. A S.H.I.E.L.D. kénytelen bevetni az oldalukra állt szuper katonát, az első részből. Jó választás? Sokan vannak ellene köztük May is. 

A részben May elég érzéketlen Sky-al szemben. Ami viszont meglepett, az nem ő volt, hanem maga Coulson, és a lány a virágos ruhában. Igaz ezt a végére hagyták, de ezzel kicsit felpörgették a Shield eseményeit. Kíváncsiak lehettek, akik megnézték a félévadzárót és várhattak pár hetet, Engem nem látva az új részeket az érdekel legjobban, hogy mi lett WARD-al. A másik meg persze a varázslato hely... Ez a lányt is érdekli. Majd a mostani részben lehet fény derül rá. Szóval bocsánat a kiesésért, De jó szórakozást! :)

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr765747605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása