Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Big Ass Spider

2013. december 16. - DavidRawrr

Megjegyzés: sajnos nem találtam hozzá normális online linket, tekintve, hogy magyar szinkron nincs, külföldi online mozi oldalakban pedig nem vagyok otthon!

történet.png

Egy hatalmas földönkívüli pók kiszabadul a katonai laboratóriumból és tombolni kezd Los Angeles-ben! Amikor az erős katonai támadás megbukik, egy csapat tudós és egy okos rágcsálóírtó próbálja megölni a teremtményt mielőtt lerombolja a várost.

Mivel nem tudom, elég pontos e fordításom, ezért itt van az eredeti angol leírás!

A giant alien spider escapes from a military lab and rampage the city of Los Angeles. When a massive military strike fails, it is up to a team of scientists and one clever exterminator to kill the creature before the city is destroyed.

Vélemény.png

A film történelemben voltak már ilyen komolytalan pókos filmek. Elég említenem a Mérges pókok (Eight Legged Freaks) című filmet. Ez a film szintén olyan, hogy egyszerűen nem tudod komolyan venni.

Nos, a történet egyszerű, klisés, kiszámítható. Megvan az alapjáraton béna hős, a fura szárnysegéd, a reménytelen szerelem, a hősies "világ megmentés", a beteljesülő szerelem! Ez így nem spoiler, de erre számítson aki megnézi! Ám végülis nem emészthetetlen, meg nézhetetlen. Szerencsére, ha már ilyen komolytalan a történet, legalább poénokat kerültek bele, amik elég jók! Na persze nem fog megfájdulni a rekeszizma az embernek, de ahogy halad a sztori egyre többször mosolyodik el rajta.
Az átvezetések átlagosak, a dialógusok egyszerűek, nem lett túlspilázva.

Látványvilágban, so-so a helyzet. Átlagos mégis néha jobb annál!

Szereplők terén szintén átlagos a felhozatal. Greg Gunberg (Alex Mathis) viszonylag jót alakít, bár láttam már tőle jobbat is ennél. Aztán ott van még a latin biztonsági őr Jose Ramos kinek a szerepét Lombardo Boyar kapta. Annyira buta mégis szerethető karakter. Alakítása pedig Greg-hez hasonlóan átlagos, bár plusz az, hogy ő vicces! Többieket nem emelném ki, annyira sok szerepük nincs.

Annyira komolytalan, de egy könnyed délutáni filmezésbe szerintem belefér!

Pontok.png

imdb.png5.2/10

sajat.png6/10

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr155695179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása