Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x07) - State vs. Queen

2013. november 22. - Nikosssz

Vélemény.png

Ez aztán a sorozat. Minden részével képes meglepetéseket okozni. Az epizód sztorija főként Moira Queen tárgyalását veszi szemügyre, de ezek mellett visszatért a Vertigo módosított változata. Mindkét szál igazán jóra sikerült, és ezek mellett a flashback jelenetek is ütősek voltak. Azokból a részekből kifolyólag szerintem Sara még egy árulást fog elkövetni. Moira ítélethozása kemény volt, és kiszámíthatatlan. Ezek után egy még meglepőbb jelenet jött, amitől a néző csak ül, és azt gondolja magában, hogy :

˝Ez mi a...? Hogy?˝

Oliver barátai segítségre szorulnak. Ebben a részben ő volt a hőse nem csak Starling Citynek, de Felicitynek, Digglenek, és még Slade-nek is. Jó kis pörgős és eseménydús részt kaptunk. Jó szórakozást! :)online.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr135649827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása