Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (S1x06) - F.Z.Z.T.

2013. november 12. - Nikosssz

Vélemény.png

Kezdeném most a negatívumokkal. Van ami még a Marvel-től is soknak hat. Itt konkrétan nálam az vágta ki a biztosítékot, amikor is a bezárt pajtát egyszerűen berúgja May ügynök. Semmi megerőltetés, semmi. Aztán másiknak ott van még, hogy a végén semmi nyomás nem volt a repülőn. Ez még egy S.H.I.E.L.D. géptől is fura. 

Na, nem ezt kell nézni egy sorozatban. Mindegyikben van valami túlzás, esetleg hülyeség. Viszont amit kiemelhetek jónak, az maga a sztori. Bár az egész úgy van csinálva, hogy vissza-vissza idézgetik a New-York-i támadást, ebben a részben épp komolyabb következményei miatt kaptak egy ügyet. Egy chitauri elhagyott valamit a bolygónkon ami miatt van az egész felhajtás. A szereplők már egyre jobban kezdenek bele jönni. Fitz-Simmons párosból már inkább csak Fitz-nek kell megemberelnie magát, mert Simmons is kezd belerázódni. Coulson, May, Ward, és Sky pedig eddig is jók voltak. Jó szórakozást! :)

A holnapi epizódban pedig egy crossover várható az új Marvel filmmel, a Thor: Dark world -el! Kíváncsiak vagyunk rá?online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr825629606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása