Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Dinoszauruszok kora (Age of Dinosaurs)

2013. november 11. - DavidRawrr

történet.png

Egy cég Los Angelesben létrehoz egy csapat dinót. Amikor azonban az állatok megszöknek, egy volt tűzoltónak ki kell mentenie a lányát a káoszból.

Vélemény.png

Egy cég Los Angelesben létrehoz egy csapat dínót... Várjunk! Mit csinál? Jól látom, nem hallucinálok?! Nem! Annyira ismerős storyline. Ja igen! 1993. Jurassic Park.

Nézzük tovább, kik is rendezték? The Asylum! ÁÁÁ! Meg is van a bibi (egy a sok közül)!

Már-már megmosolyogtat, ahogy ez a csapat ontja magából a (bocsánat) sz*rabbnál is sz*rabb filmeket. Filmeket?! Holmi ócska film szerű dolgokat. Ám ami lenyűgöző, van rá pénzük, és a filmjeikre is van kereslet. Hisz másképp nem lenne újabb és újabb Asylum remake! Ahogy feltűnt ez a film, úgy gondoltam, hogy a Kétfejű cápa és a Cápavihar után, már KÖTELEZŐ megnéznem, és 88 percen át kínozni vele magam.

Na lássuk, egy bekezdésben összetudom foglalni! Egy ócska Jurassic Park utánzat történet! Tökéletesen ócska átvezetések, amit úgy képzelj el, hogy a filmnek se eleje se vége. Elkezdődik egyből a főcímmel, és véget ér azzal, hogy a hős papa megmenti a lányát (John Rambo módon). Hogy a város többi lakójával, a dínókkal mi lesz? "Ki nem sz*rja le?" gondolták a rendezők, és az említett jelenettel el is vágták a filmet. Aztán ehhez hasonló dialógusok, és akkor a színészi alakításokról ne is beszéljünk! És akkor az egész tetejébe olyan látványvilágot kapunk, hogy az bizony szánalmas 2013-ban. Hol egy műanyag, félkész bábú dínót nyomnak az üvegnek, kerítésnek, hol pedig ócska, szinte a semmiben lebegő animált dinoszauruszt kapunk. A legviccesebb az volt, mikor jött a helikopter (szintén animált) és a dínó farka átsuhant rajta, elég látványosan, és nem történt semmi!

Tehát... Meg ne nézd!

Pontok.pngimdb.png3.1/10

sajat.png1/10

Borító.png

Előzetes.png


online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr495626879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása