Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x03) - Broken Dolls

2013. október 25. - Nikosssz

Vélemény.png

Végre eljött az az idő is, hogy többet megtudjunk ki is a híres bőrruhás csaj! Persze még mindig nem tiszta, de valószínűleg a jó oldalon áll. A vége ebben picit megingatott. Meg hát az elég érdekes utalás is volt. 

Oliver szigetes részei ebben a részben elég érdekesek, vagyis jobban mondva az amikor futnak vissza a repülőhöz, és felnézve látja a... Na nincs spoiler :D 

Laurel részről részre meggondolja magát, és ez még mindig rohadt idegesítő. Miért mentette meg őt annyiszor? Thea már elviselhető karakter lett. Moira egy elég érdekes szituációba keveredik, és úgy néz ki van még titkolni valója.

Aki a részben különösebben meglepett, az Roy volt. Egy olyan jelenete volt eddig amiben az ilyen ugrándozásait bemutathatta. Most ismét eljött az ideje és üldözés közben nyom egy-két trükköt. Ezt többször is eltudnám viselni. Lance nyomozó lányához hasonlóan az első évad óta másként gondolja az íjász cselekedeteit. Dig és Felicity meg már alappillérjei a sorozatnak. JÓ szórakozást! :)

online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr785599419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása