Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow az Igazság kezdette ...

2013. október 25. - CSKJozsef

Már egy ideje fut a Zöld Íjász nevű sorozat itthon és külföldön. Egy ideje tudjuk hogy a DC megkezdte az Igazság ligájának a megvalósítását. A második évad elkezdődött és sokan megijedtek hogy csak árnyéka lesz önmagának, csak húzzák mint oly sok sorozatot mostanában.

 ... meglepődtem, komolyan mondom a második évad eszméletlen jól indult majd jött a 3. rész amiben konkréten nem vártam semmi extrára, de leeset az állam a Dc egy magas labdával ősze dolgozta az Arrow sorozatot Wayne úrfi világával. Zseniális húzás volt.

És mint tudjuk be van ígérve pár rész erejéig Flash is akit sokan jobban szeretnek mint az ikonikus Supermant vagy Batmant. Az biztos hogy nagyon várom már Flash hogy fog kinézni, hogy fog mozogni és egyáltalán milyen személyisége lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr495599318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása