Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (S1x04) - Eye Spy

2013. október 23. - Nikosssz

Vélemény.pngIsmét visszatértek. Igaz már múlt héten, de Alias (a sorozat hivatalos fordítója) nem várt akadályokkal került szembe, ezért ma készült el a felirat. Nem szeretnék nagyon belemenni Alias késésébe, de azt azért nézzétek, hogy ingyen csinálja, csak azért, hogy jobban értsük a történéseket! 

Az epizód történései érdekesek (megint). Egy volt ügynökről van szó aki nemtudni mire is játszik valójában. Kiderül, hogy nem szívesen vesz részt a játékban, de muszáj neki. A végénél elég érdekes dolog történt, aminek sikerült meglepnie. Nem lövöm le a poént.

Akkor vegyük a színészeket. A hacker csajszink még mindig olyan ügyetlenke, mint amilyen szimpatikus. A fegyver használathoz síkhülye, de mégis szeretjük(?). Fitz-Simmons meg még mindig nem igazán rázódtak a szerepbe, de az a kevés jelenet amit kapnak kell nekik szerintem. Ward ügynök még mindig kemény, és nem törődik a halálfélelemmel. Coulson egyre furcsábban viselkedik, vajon mi az oka? És Amador mire akart rávilágítani?

A zárójelenetbe próbáltak egy kis humort vinni, és emellett megismerhetjük Sky perverzebb oldalát. Jó szórakozást, hamarosan jön az 5. rész! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr215596336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása