Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Füves Daltry (Daltry Calhoun)

2013. október 17. - Nikosssz

történet.png

Daltry Calhoun (Johnny Knoxville-Hazárd megye lordjai) a H.M.CS. (a helyi menő csávó, ha valakinek nem lenne világos) Ducktownban. Sőt, mondhatni ő tette a térképre a várost, mert addig, amíg fel nem futtatta a fűtermesztést (Hé! A legálisat, a golfhoz!), addig az sehol nem volt, még a térképen se. Ja, és akkor még a jószívű tévéreklámjairól nem is szóltam! Na, az se volt kis üzlet, de amibe most vágta a fejszéjét a Nővel (Juliette Lewis-Hullahegyek, fenegyerek; Starsky és Hutch). Találják ki, van-e ennek köze a szlogenhez, miszerint ?Büszkén szórja magvát szerte Amerikában!?Vélemény.png

Ha az ember azt olvassa egy film címkéjénél, hogy vígjáték, akkor azt meri feltételezni, hogy egy vicces jeleneteket tartalmazó filmet fog kapni. Velem is ez történt. Sőt amikor még megláttam Johnny Knoxville nevét, még jobbra számítottam és ez helyett szó szerint egy nagy nullát kaptam. Hol voltak benne a poénok? Most komolyan ha valaki tudja, küldje már el akár itt hozzászólásban is.

Na térjünk is rá a sztorira. Ha el olvassuk a fentebb írt sorokat, akkor egy abszolút más elképzelést kaphatunk, ha viszont egy ilyen jellegű filmet szeretnénk nézni, akkor a története alapján máris süllyesztőbe menne. A történetben említett menő csávó, nem is annyira menő, és sajnos tényleg a golfozáshoz szükséges fű a lényege. Hogy is mertem azt hinni, hogy az illegális cuccal fog összefüggeni, ha már Knoxville. Érthetetlen.

A színészek játéka egyenesen pocsék, és a történet mellett az átvezetések sem ívelnek felfele. Már a 10 perc után úgy néztem a filmet, hogy legyen már vége, vagy történjen valami. Ezt vártam még egy órán keresztül, de semmi! Ha vígjátékot keresel, ami tényleg vicces, akkor NEM EZ A TE FILMED! :D

Pontok.pngimdb.png5,0/10sajat.png3,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr15581781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása