Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Más világ - The Others

2013. október 11. - bady262

történet.png

A magányos anya örökös sötétségben él, mert gyermekei halálos napfényallergiában szenvednek. Mikor új szolgálók érkeznek a házba, megszaporodnak a titokzatos események. Vajon a különös jelenségek csak Grace túlfűtött fantáziájának termékei, vagy tényleg valóságos rémségekkel állunk szemben?


Egyéb címek: The Darkness, Los Otros
Nemzet: spanyol, amerikai, francia
Stílus: horror, dráma, thriller
Hossz: 101 perc
Magyar mozibemutató: 2002. március 14.
Amerikai bemutató: 2001. augusztus 10.

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

 Most egy remek kis thriller-el készültem nektek, amiről le írnám a véleményemet. Én amikor legelőször láttam ezt a filmet meg kell mondanom hát egy kicsit paráztam. A filmünk története egy átlagos filmnek indul, amiből nem nagyon néznénk ki hogy ez egy elég középmezőnyös thriller lesz szerintem. Maximum azon lepődünk meg hogy a családból hiányzik az apuka és hogy a gyerekek nagyon allergiában szenvednek és mindenhol sötétnek kell lennie a házban, mert ha nem a gyerekek élete bánhatja. Na persze a filmünk szépen pörög tovább amikor is egy új szolgáló csapat fog szolgálni a filmünkben. Akkor viszont amint jönnek az új emberek elkezdenek furcsa jelenségek lenni amik néha néha elég hát borzongató tud lenni, és persze a zenei alá festés is nagyon passzol az ilyen részeknél. Persze az ember egyből azt hiszi hogy valami gond van a házzal hogy szellemek vagy valami más dolog esetleg valami átok van a háttérben.  Az ember olyan szépen bele tud merülni a filmbe hogy az nem is igaz. Egyé tud válni az ott történt dolgokkal és csak reménykedni tud hogy a vége egy boldog történet lesz. Mivel nem akarom meg írni a film végét így csak annyit tudok mondani hogy a végére a csattanó valami kiváló dolog, és az ember nem is várná hogy ez lenne a vége. Akkor arra jut az a néző hogy micsoda ez nem lehet igaz, de igen pedig lehet az írók egy nagyon érdekes forduló pontot tettek a film végére ami lehet hogy a hölgyeket egy kicsit meg is sirassa.

 Tényleg ajánlani tudom ezt a thrillert meg érni meg nézni, igaz itt ott lehet fog az ember félni de meg éri, egy kiváló kis horror filmet hoztak össze szerintem.

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.pngimdb.png

7.6

sajat.png

7.9

online.pngKatt ide az online megtekintéshez!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr815563824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása