Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (S1x03) - The asset

2013. október 11. - Nikosssz

Vélemény.png

Kezdeném azzal a jó hírrel, hogy a S.H.I.E.L.D. megkapta az egész évados berendelését, ami azt jelenti, hogy még 19 részen át biztosan élvezhetjük a hajmeresztő kütyük sokaságát.

Az aktuális részről pár szót. Egyre inkább kezdd szembetűnővé válni, hogy Skye és Ward ügynök közt kezd kialakulni egy mélyebb viszony mint munkaügyi. Persze lehet még, hogy egy fordulattal ezt az illúziót a későbbiekben széttörik. Ami nem tetszett az epizódban, hogy May ügynök a háttérből figyelte az akciót. Ami viszont a tetszésemet nyerte meg, az a vége felé tett bejelentése.

Máris érkezett egy vendégszereplő, akit a Szellemekkel suttogó c. sorozatból is ismerhetünk, és ő nem más mint David Conrad!

Skye a részben hatalmasat alakított. Az aranyos pofi mellett végre komolyabb tagja lett a csapatnak. A kiképzéses siránkozása, a megjegyzései is passzoltak hozzá. Egyszerűen nagyon szimpatikussá tud válni pár perc alatt. Hatalmas jelenete:

Megmeri húzni a ravaszt?

Nope!

Ez komolyan egy olyan rész amin tuti elmosolyodik az ember.
 A rész által bemutatott kütyü érdekesen hatott. Kíváncsian várom mit találnak még ki! :) Jó szórakozást! :)online.pngIde Kattintva! Feliratért köszönet ALIAS-nak! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr595563500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása