Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Getaway - Most ezt minek kellett?

2013. október 07. - csak Porter

Körülbelül ez az egy egyszerű kérdés motoszkált a fejembe, miután vége lett a filmnek. Ethan Hawkenak nincs szüksége ilyen szerepekre, vagy azt hitte, hogy ez az új Drive? Mindegy is, valamit nagyon benézett, mert ez még egy B-filmnek sem volt jó. És mit keresett itt Selena Gomez?

történet.png

A lényeg, hogy Ethan Hawke karakterének feleségét elrabolják és telefonon zsarolják, hogy tegyen meg dolgokat vagy megölik a nejét. Így bepattan egy csodaszép Ford Mustang GT-be és átszeli az egész várost, miközben a rendőrök üldözik…

Vélemény.png

Courtney Solomon rendező 2 filmmel a háta mögött dirigálta le a Gatewayt, amiről sajnos semmi jót nem tudok írni. A főszereplőkben semmi sincs, ami miatt szeretni lehet őket. Főleg Selena Gomezt, aki annyira idegesítő volt, hogy a fejemet csapkodtam kínomban. És most nem a színészi képességét akarom bántani, csak magát a karaktert, amit játszott.

Körülbelül olyan ez a film, mint egy akció-tévésorozat egyik epizódja. De akkor mire kellett az a 18 millió, amiből készült? Biztos arra a csodaszép Ford Mustang GT-re. Nem tudom, hogy miért csinálták meg, nem volt benne semmi különleges, minden jelenetét láttunk már valahonnan. Akkor meg minek?

Pontok.png

imdb.png

4.1/10

sajat.png

3/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr925555688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása