Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Cosmopolis

2013. szeptember 03. - DavidRawrr

történet.png

Eric Packer, a 28 éves milliárdos a tőzsde királya. A Wall Street egén azonban viharfellegek gyülekeznek. Mindebből semmit sem érzékel, ő csak a haját indul levágatni. Reggel beszáll a luxuslimójába, és nekivág a városnak, hogy eljusson apja régi borbélyához. Ám újabb és újabb akadályok keresztezik útját. Hol az elnök látogatása miatt áll Manhattan, hol utcai zavargások törnek ki, hol temetési menettel találkozik. Ráadásul a jüan árfolyamának emelkedése összeomlással fenyegeti birodalmát, és valaki az életére tör.

Vélemény.png

Nem fogok kertelni, én bírom Robert Pattinson-t! Régebben én is arról ítéltem meg, hogy Twilight, csillogó, nyálas vámpír stb. De aztán megnéztem tőle pár filmet (és igen, a Twilight szériát is) és azt kell mondjam, jól játszik. Ebben a filmben is ezt tapasztalhatjuk, igenis jó amit csinál! Illik hozzá a szerep amit a karakteréhez írtak (Eric Packer), a milliomos, kifinomult személyiség. Ám, hogy rövidre zárjam, ez a film pont ennyi pozitívumot mutat fel! A történet maga semmi, nézhetjük 1 óra és 48 percen keresztül (mínusz stáblista, intro) ahogy azon ügyködik, hogy eljusson a fodrászhoz. Ennyi! Közben persze rengeteg olyan dolgot elmondanak, aminél néha kikerekedett a szemem, és azt kérdeztem; "Miii van?". De semmi más!

Összegezve, unalmas!

Kinek ajánlanám? Hát a nagyon elvakult Pattinson fanoknak! Mert úgy érzem mást nem igen tudna maradandóan megfogni ez a film!


Pontok.png

imdb.png5.5/10

sajat.png4.5/10

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr875494144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása