Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Negyedik típusú találkozások - The Fourth Kind

2013. augusztus 31. - bady262

történet.png

A történet a az alaszkai Nomeban játszódik, ahol 1960 óta jelentik az eltűnéseket. Az FBI többszöri, mindenre kiterjedő nyomozásai ellenére, az igazság nem derült ki. Itt, ezen az Isten háta mögötti helyen, Dr. Abigail Tyler pszichológus elkezd gyűléseket tartani traumás páciensekkel. Akaratlanul is, de felfedezi az idegenekkel kapcsolatos összefüggő elbeszéléseket és dokumentálja is ezeket.


Nemzet: amerikai
Stílus: sci-fi, horror, misztikum
Hossz: 98 perc
Amerikai bemutató: 2009. november 6.

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

   Egy újabb olyan filmről írnák véleményt ami lehet csak olyanokat fog megfogni akik szeretik a UFO-s témákat. De persze olyat is megfog aki szereti a paráztatós filmeket. Igazat meg vallva amikor én először néztem rázott a hideg egy jó pár részen. Pedig már nem először láttam a filmet. Ami biztos hogy a filmet jó este nézni sötétben. Emberre a frászt rá tudja hogy pár rész. És az hogy mondhatni hogy igaz történet alapján alapszik az egész történet az még csak rá dob egy lapáttal. Pedig nem is mondhatni hogy most valami hirtelen ki ugrik az ember elé vagy esetleg a zenei aláfestés lenne ami félelmetessé teszi a dolgot, nem nem az. Ha nem az ha az ember ebbe bele gondol amit a film akar nekünk mondani akkor az. Ami biztos még az az hogy a rendezőnél látszik hogy ez volt az első filmje amit rendezett. Lett volna pár dolog amivel lehet volna szórakozni, és ami volt olyan hogy osztott képernyő az az több kép volt az eleinte még nem is volt olyan rossz de a végére amikor már 4 képet lehetett figyelni az egy kicsit zavaró volt számomra. Igaz ahol csak 2 ő volt az nagyon jó meg oldás volt, ahol volt az eredeti felvételek is berakva és az újak nagyon jó volt. Jó volt látni hogy akkor mit is igazán láthatott az ember. Aki még nagyon ide illő volt a filmbe az Milla Jovovich volt, akit már nagyon sok filmben láthattunk, mint példaul A Kaptár. Már itt is ilyen horrorisztikus filmben játszik és hogy ebben is, nagyon ide illő volt számomra. A film végen sajnos nem derül ki az igazság hogy mi is volt, azt már rá hadják a nézőre, amit a film elején meg is mondanak.

Minden esetre jó kis film, amin lehet izgulni hogy most mi is akar ez lenni, és ha bele gondol lehet hogy lehetséges is ez amit be mutatnak a filmben. Minden esetre ha kedvet kaptatok hozzá hogy izguljatok akkor nézzétek meg. Érdemes megnézni aki szereti az ilyen fajta film stílust.Ezt a filmet meg kell nézni és véleményt mondani. További szép napot és kellemes filmnézést !

 

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.png

imdb.png5.8

sajat.png6.3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr655486156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása