Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hogyan lopjunk felhőkarcolót? (Tower Heist)

2013. augusztus 31. - DavidRawrr

történet.png

Ben Stiller és Eddie Murphy a főszereplői ennek az új akcióvígjátéknak, melyben néhány lúzer melós bosszút akar állni a Wall Street-i svindleren, aki átverte őket. Miután egy Central Park-i luxus lakóház alkalmazottai rájönnek, hogy a milliárdos tulajdonos ellopta a nyugdíjukat, kitervelik a tökéletes bosszút: visszalopják, amit elvettek tőlük.

Vélemény.png

Röviden!

Nos, a film nem fog a kedvenceim közé tartozni. Elnézve a két tényleges főszereplőt, Ben Stiller-t (Josh Kovacs a filmben) és Eddie Murphy-t (Slide a filmben), nem egy ilyen kaliberű filmre számítottam! Maga a történet tetszett, az átvezetések is nagyon jók, ám a poénok laposak, és összecsapottak. Csalódás  volt ezt látni és hallani, mikor jön egy jelenet, várnék egy jó poént, mert lehetett volna ott jó poén, csak a lehetőséget nem ragadta meg a film, és végül, csak lezsibbasztotta az agyam. Ben mintha kiégett volna, Murphy pedig mint, ha nem is önmaga lenne. Persze, Ő sem mai "gyerek" már, és ez a filmben is meglátszik rajta, de ez nem egyenesen arányos azzal, hogy egy filmben - szószerint - szart alakítson!

Összegezve, maga a film átlagos, egyszernézős! Ha unatkozik valaki, és már minden jó filmet 10. alkalommal nézne, akkor jó! De rekeszizom fájdító röhögéseket ne várjon a filmtől senki!

Pontok.png

imdb.png6.2/10

sajat.png6/10

Borító.png


Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr25486617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása