Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ígéret földje (Promised Land)

2013. augusztus 29. - DavidRawrr

történet.png

Steve kollégájával, Sue Thomasonnal kerül McKinley kisvárosába, amit az elmúlt évek során letaglózott a gazdasági válság. A páros számára nagyon úgy fest, hogy az itt élők elfogadják majd üzleti ajánlatukat - a talajfúrás jogait szeretnék megvásárolni a helyi birtokokon -, mert nagy szükségük van a felkínált pénzre. A munka elsőre pofonegyszerűnek tűnik, de az elismert helyi tanár, Frank Yates felveti, hogy a közösség együtt döntsön az ajánlat elfogadásáról, ráadásul Steve az ittléte során megismerkedik Alice-szel. Amikor pedig Dustin Noble, a dörzsölt környezetvédelmi aktivista is felbukkan, még nagyobb lesz a tét, Steve és Sue tehát nem tudja egykönnyen maga mögött hagyni McKinley városkáját.

Vélemény.pngNekem nagyon tetszett a film! Egy igazából nyugis, kicsit talán unalmasan induló de végül nagyon jól végződő film! A történet remek, új, és nem sablonos! Az átvezetések a jelenetek, történések között nagyon jól lettek megoldva! Az operatőri munkáért külön dícséret jár! A szereplők alakítása sem rossz, de nem is kiemelkedő! Matt Damon (Steve Butler) hozza a megszokott, komoly formáját. Frances McDormand (Sue Thomason) hasonlóan alakít. De nem részletezném, ehhez a filmhez ezek a szereplők remekül illettek. Feltűnik még a filmben Lucas Black-is, bár csak mellékszereplőként! Ő szinte el van veszve a Halálos iramban 3. része óta!

Két dologban még nagyon jó a film!

Mondanivalóban!

A film egy teljesen életszerű történettel ál elő! És aki végig nézi, az elmondhatja; igen, ez megtörténhet, ez MEGTÖRTÉNIK! Hisz, hagy ne mondjam el, hogy a mai világot tényleg csak a pénz irányítja, és a valódi értékek már szinte elfelejtődnek!

Megtévesztésben!

Mielőtt megnéztem a filmet elolvastam a történetet. A film végén eléggé meglepődtem a végigkifejleten!

 

Végezetül, hogy kinek ajánlanám ezt a filmet! Főként azoknak akik egy nyugis, de jó történetű filmet keresnek estére! Azoknak ez a film tökéletes lesz.

Pontok.png

imdb.png6.5/10

sajat.png10/10

Borító.png


Előzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr165482903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása