Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vasember

2013. augusztus 27. - J0ker

Borító.png

történet.png

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

Vélemény.png

Nos, ez a film is a kedvenceim közé tartozik, szóval megint egy jó pontozásra számíthattok. Részletes kidolgozás, jó színészi munka, poénok, akciójelenetek minden a helyén van. Nem érzek benne semmi hiányt és felesleget se, precízen meg van szerkesztve az egész film, és ugyan van második része is, de mégis ez a film is ahogy a többi részeik is le van zárva. (Írtam a második és a harmadik részről is, és ez volt a reklám helye.)


Ami nem tetszik az a film eleje felé van, amikor Tony hát... repül pár km-t aztán csak a jobb karjának lett egy kis baja, és szerzett egy pár karcolást. Ez egy kicsit túlzás volt szerintem, de ezt részemről kárpótolja a film kb leges-legvége... Nem lövöm le a poént, aki látta tudja, aki nem az nézze meg. ^^

Szóval akciófilmesek, ezt a filmet mindenképpen ajánlom nektek :)

Pontok.pngimdb.png

7,9/10

sajat.png

9,9/10

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr575480748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása