Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vasember 3

2013. augusztus 27. - J0ker

Borító.png

történet.png

A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark, vagyis Vasember olyan ellenséggel találja magát szemközt, aki nem ismeri a lehetetlent. Stark szerencsére úgy dönt, felveszi a kesztyűt és titokzatos ellensége nyomába ered, a küzdelem azonban minden tekintetben próbára teszi.
Vasembernek nincs más választása, meg kell óvnia a számára legfontosabbakat, és a túlélés (valamint a világ épsége) felszerelésén, találékonyságán és ösztönein múlik. A küzdelem során talán végre megtalálja a választ is az őt oly régóta kísértő kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy az ember teszi a páncélt?!

Vélemény.png

Ha minden igaz szinkronosan még nem jött ki DVD-ben, BD-ben, csak angolul, de gondolom nemsokára megjelenik itt Mo-on is. Én 2x láttam moziban, egyszer 2D-ben, majd 3D-ben, és meg kell, hogy mondjam megérte a pénzét ez is. Az első 2 rész is faja volt, hát ez se rosszabb. Többnyire ahhoz vagyunk már szokva, hogy ha valamiből kinyomnak 2-3 részt, akkor a 3-madik már nagyon ramaty, de jelen esetben nem így van, ahogy a Batman-nél se. Harmadik film, de még mindig jó.

Jól megkutyulták a dolgokat, semmi se az aminek látszik, és ami a leginkább tetszik az egészben, hogy az a kis srác a filmben egy rohadt fontos szerepet tölt be, pedig olyan, mintha csak láb alatt lenne. Egyedül az a kis hátránya a filmnek, hogy van utalás benne más filmre, mégpedig a Bosszúállókra és ezzel már nem válik a film története olyan önállóvá. Nem olyan zavaró, bár engem zavart volna, ha nem tudtam volna pár részletet hova tenni. Szóval aki nem látta még a Bosszúállókat, az nézze meg azt a filmet is, mert az is király film és akkor ebben a filmben se lesz egy részlet se zavaró.

És megint csak a leginkább a film vége tetszett, amit Potts bedob a végén.... Nézzétek meg :P

Pontok.pngimdb.png

7,5/10

sajat.png

9,9/10

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr455480796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása