Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az elnök végveszélyben (White House Down) hírek

2013. augusztus 27. - DavidRawrr

Félek, hogy most ez lesz a hóbort Hollywood-ban! Még túl sem élte az elnök a Támadás(t) a Fehér ház ellen, máris újabb filmben küzdhet az életéért! Na, de persze nem egy folytatásról beszélek, hanem az augusztus 29.-én bemutatásra kerülő Az elnök végveszélyben című filmről!

történet.png

Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az, akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke véd.
A világ legjobban védett középületét elfoglalta egy terroristacsapat, ám jól kidolgozott tervük befejezéséhez az elnökre is szükségük van. Az épület fegyveresekkel van tele - egy paramilitáris egység mindenre elszánt tagjaival. Az ügynök azonban mindenre kész, hogy végrehajtsa azt a feladatot, amire felesküdött: meg akarja védeni az elnök életét.

Vélemény.png


Nos, szerintem a két film eléggé azonos, ám ez nem jelenti azt, hogy copy film! Szóval nem húzom le, hanem reménykedek! Channing Tatum játsza a főszerepet, akit például a Step Up filmekből ismerhetünk! Mellé párosul Jamie Foxx (Így végre valósabb lesz az elnök szerepe! Már aki érti!)! Hogy mit hoznak ki a sztoriból?! Egyelőre így trailer alapján egy pörgős akciófilm lesz, de vajon csak az árnyékában lesz a jól szereplő Olympus Has Fallen-nek, vagy még annál is jobb lesz? Remélhetőleg én magam láthatom moziba, aztán pedig írhatom ide le!

Borító.png


Előzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr585479871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása