Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Getaway hírek

2013. augusztus 23. - Nikosssz

Egyszerű akció mozinak nézünk elébe. Ha nem lesz elhúzva fölöslegesen vontatott elemekkel a film, akkor egy izgulós kis alkotást kaphatunk. Ami miatt kár lenne kihagyni az a gyönyörű Mustang, Ethan Hawke és Selena Gomez. Bár a Disney channelről ismerhetjük a kishölgyet, és pár számot halhattunk tőle, én kíváncsian várom mit alakít majd a filmben!

történet.png

Az autóversenyző feleségét elrabolják, és a túlélése érdekében párjának követnie kell az utasításokat. Az elrabló telefonon éri el, a sofőrünket, és egyre komolyabb feladatokat kap. A kocsi lopástól az ember rablásig sok illegális dolgon kell átmennie a sofőrt alakító Ethan Hawke -nak. Mellékutasát pedig Selena Gomez alakítja. Vajon sikerül megmentenie szeretett nejét?

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr805472021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása