Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bosszútól fűtve - (Dead Man Down)

2013. augusztus 12. - Nikosssz

történet.png

Victor (Colin Farrell) egy New York-i maffiavezér, Alphonse (Terrence Howard) jobbkeze, akinek egy ismeretlen baljós üzeneteket küldözget, és sorra gyilkolja az embereit.
Darcy (Dominic Cooper), Victor barátja, aki szintén Alphonse-nak dolgozik, megszállottan üldözi a gyilkost, hogy kivívja főnöke elismerését és feljebb lépjen a ranglétrán. Mindeközben Victor megismerkedik a vonzó és titokzatos Beatrice-szal (Noomi Rapace), aki a szemközti házban lakik az édesanyjával, Valentine-nal (Isabelle Huppert). Beatrice azonban nem kalandot keres: bosszút akar állni valakin, aki szörnyű sebet ejtett rajta, és ehhez Victort akarja felhasználni. Hamarosan azoban rá kell döbbennie, hogy a férfi sem az, akinek látszik...

Vélemény.png

Miután felmerült Colin Farrell neve tudtam, hogy nézős lesz a film. Végülis még csak ma került megtekintésre a film, és nem is hozta a tőlem elvárt színvonalat. Persze nem azt mondom, hogy rossz volt, csak nem az a nagyon frankó film.

Amiért a pontszám lejjebb megy az a film első fele. Szerintem eléggé lassúra vették a történéseket. Persze mindenre kellett egy indok, és úgy felépíteni a filmet. Ez a kirakós rész tetszett, de lehetett volna egy picit gyorsabb. Aztán ott volt, a csajjal való kapcsolat. Furának hat, hogy hisztérikus nőszemély, és mégis félelem nélkül oda áll egy gyilkos elé, és megzsarolja őt.

Ami tetszett az a magyarok belekeverése a filmbe. Eleinte azt hittem félre hallottam, de nem. Victor, igazából egy magyar szerepét alakítja. Aztán ott volt még a film másik fele. Az már jóval akciódúsabb volt, és ezzel odacsapósabb is. A zenék odaillően jók voltak, és a hangok szintén!

A sztori elcsépelt. Erről azért is nem írnék többet, mert kénytelen volnék elsütni olyan spoilereket, amik totálisan tönkre vághatják az élményt.

A film végülis nem adott számomra semmi maradandót, de egyszer meg lehet nézni, és egy délutáni lazulós filmezés kereteibe is belefér!

Pontok.pngimdb.png6,5/10
sajat.png7,0/10Borító.pngElőzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr65458288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása