Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Végjáték - (Ender´s Game) előzetes

2013. augusztus 07. - Nikosssz

A közeli jövőben a Formics-nak nevezett idegen faj megtámadta a Földet, és a híres Mazer Rackham, a nemzetközi flotta parancsnokának hősiessége nélkül valószínűleg minden megsemmisült volna. Hogy előkészítsék a következő támadást, Hyrum Graff tábornok egybegyűjti a legbriliánsabb ifjú elméket, és elkezdi őket kiképezni.
70 évvel a szörnyű támadást követően Ender Wiggin egy szégyenlős, de kiváló stratégiai érzékkel rendelkező fiú is besorozásra kerül az ifjú elitkatonák közé, ahol hihetetlen gyorsasággal veszi az egyre nehezebbé váló akadályokat, míg hamarosan nem csupán társai, de Graff tábornok is a jövő nagy reményét kezdik el látni benne. A tiszti iskolába kerülve pedig már maga Mazer Rackham folytatja a kiképzést, amely végén sor kerül a mindent eldöntő csatára, melynek tétje maga az emberiség jövője.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr135449933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása