Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

2013. augusztus 01. - bady262

történet.png

Drakula gróf szállodát üzemeltet, ahol a hozzá hasonló vérszívók és rémisztő teremtmények kipihenhetik fáradalmaikat. A Hotel Transylvania tökéletes hely, távol a halandó emberektől. A pihenőket azonban egy fiú megzavarja. Akaratlanul a szállodába téved, majd beleszeret a gróf tizenéves lányába.


Egyéb címek: Ahol a szörnyek lazulnak
Nemzet: amerikai
Stílus: animációs, családi, vígjáték
Magyar mozibemutató: 2012. október 4.
Amerikai bemutató: 2012. szeptember 21.

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

Egy újabb kis animációról fogok írni, amit már régebben néztem meg, de viszont nézés közbe az ember bele is merül. Így első nekifutásból a név nem mond valami sokat, maximálisan annyit hogy egy Hotel -ról fog szólni. De amit nem sejtünk az az hogy ez egy nem mindennapos Hotel lesz. Amint megnéztük a előzetest rá is jövünk hogy a főhőseink nem mindennapi emberek lesznek hanem egy rémisztő teremtmények, vagy talán mégsem ? Na még persze egy ember is be fog futni a történetbe aki majd összekuszálja az addigi szépen zajló dolgokat, és egy kis galibát fog okozni, és így egy szép szerelmi rész is el indul a animációban. Második rá nézésre arra jövünk rá hogy a szörnyek nem is lennéne annyira félelmetesek és elvetemültek, hanem inkább hasonlítanak ránk emberekre. És hogy nekik is ki kell pihenni a fáradalmakat és az embereket ? Igen ez így jön le a animációból. És lehet így is van, nem lehet tudni, hisz valaki látott már ilyen Hotelt, nem tudni. De most vissza a mesénkhez, amiben vannak vicces jelenetek, szépen kidolgozott képek és végső sorban nem is rossz poénok, amin az ember el tud nevetni, ez dúsítva egy pár pörgős jelenettel és már van is egy közepes történetünk. Persze ebben elég nagy hangsúly van azon hogy a szerelem lehet 2 különböző faj közt, és hogy ez milyen jól működik. Persze ennek nem mindenki van oda az elején, de aztán a kemény apuka is engedni fog, és meg bánja a tetteit. A kis animációnk, szépen rá mutat arra hogy a szörnyeknek is van érző részük és hogy nem is kell tőlük félni, hiszen nincs miért.  Összesítve egy remek kis animáció, amit bátran ajánlok megnézni a családdal és a kis gyerkőcökkel. Biztos nem fognak unatkozni közben, és egy remek délutánt el lehet vele kezdeni.

Aki kedvet kapott hozzá annak jó szórakozás kívánok !

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.png

imdb.png7,0

sajat.png7,8

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr675436672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása