Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Originals

2013. július 21. - sunfah2

Az Originalsról eddig nem sok mindent tudunk.A sorozat rendezője(akárcsak a testvérsorozat Vámpírnaplóké) Julie Plec,azonban a 2 sorozatnak egymáshoz semmi köze,azt leszámítva,hogy a színészek a Vámpírnaplókban debütáltak. 

Sajnos a sorozatról nem sokat tudunk.Az első rész(spin-off) a TVD 4.évad 20.része volt konkrétan "beleépítve"a Vámpírnaplókba.

A történet szerint Katherina hagyott egy üzenetet Klausnak miszerint az igazi ellenfelei New Orleans-ban találhatóak.

Klaus tehát útra kel,hogy utánajárjon a dolognak.New Orleans-ban találkozik régi barátjával Marcel-al,akinek mindene megvan amiről Klaus valaha álmodott.Család,hűség,barátok.Nem kell hozzá nagy ész,hogy kitaláljuk hogy eme 2 karakter barátsága nem az az öribari státusz.(konkrétan a legelső részben egymásnak ugranak)

A részben csatlakozik báttyához Elijah is a családi kötelék révén,és nem is tágít mellőle.

Később várható lesz a kicsi hugi érkezése is(Rebekah)az viszont,hogy mikor még nem tisztázott.

Tehát,aki szereti a Vámpírnaplókat annak 100%,hogy tetszeni fog.Aki nem látta még soha a sorozatot,még az is tehet egy próbát ugyanis mint mondtam a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Az Originals október 15.én kezd a CWTV-n.

Sajnos a most kiadott tralierben nincs új jelenet,a Vámpírnaplók 4.évadának 20 része van besűrítve ,megspékelve egy kis agyhúzós szöveggel miszerint 

Prepare

4

War

 

(vajon ezek látták a Battlefield 4 tralierjét? :D )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr785417540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása