Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A zöld íjász (Arrow) - A folytatásról!

2013. július 21. - Nikosssz

Véleményem:


Az arrow sorozat elég sok embert meglepett amint felkerült a CW csatorna műsorára. Még nagyobb meglepetés volt, hogy az RTL Klub is elkezdte játszani. Oliver és csapata, hamar megszerethető sorozatot nyújtottak. A sztorija alapjában véve jó volt. Az már egy más dolog, hogy lőnek rá többen is, de mindenkit leszed az íjjal , mielőtt sérülés érhetné!

Az utolsó részének adott ˝Áldozat˝ cím szerintem nagyon jól odapasszolt, és tényleg elég nagy áldozatok voltak. Ezek után nem nagyon értettem, hogy hogyan is lehetne ezt még folytatni, hiszen ez kerek sztori lett, ami nem happy end -el végződött. Ennek ellenére már be volt jelentve a folytatás.

Most pedig a Comic Con -on kidobtak hozzá egy trailert. A trailer első felében az eddig látott epizódok képsorait tekinthetjük meg, de 1:25-től elindul a 2. évadról szóló rész.

Nem húzom tovább. Annyit mondok végezetül, hogy én nagyon várom!

Előzetes:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr475417130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása